Over Spider Werkkleding

Spider Werkkleding is gespecialiseerd in de productie en levering van allerlei soorten en maten bedrijfs- en werkkleding. Wij beschikken over een eigen fabriek met textieldrukkerij en borduuratelier. Daardoor is het mogelijk om veel opties in materialen, maatvoering, kleurstellingen, bedrukkingen en borduringen te laten zien en testen. Het gehele proces, van bestelling tot levering, houden wij in eigen beheer. Wij begrijpen dat het voor klanten prettig is om vooraf de materialen te zien en proberen. Daarom gaan wij graag naar onze klanten toe, zodat de bestelling nog beter op maat afgestemd wordt.

Werkkleding op maat

Onze klanten bevinden zich in verschillende branches. Wij ontwerpen en realiseren onder andere aan de bouwsector, hoveniers, ziekenhuizen, tandartsen, transportbedrijven en schoonmaakbedrijven. Bij Spider Werkkleding is het mogelijk om bestelde producten in je eigen bedrijfskleuren te laten bedrukken of borduren. Het maatwerk, zowel in de keuze van kleuren, materialen en maatvoering, is uniek. Wij zijn ervan overtuigd dat het draagcomfort van werkkleding heel belangrijk is. Bedrijfskleding is niet alleen een visitekaartje voor een organisatie, maar moet voor medewerkers ook prettig zijn om te dragen.

Kwaliteit staat voorop

De kleding en schoenen van Spider Werkkleding zijn comfortabel, stevig en bieden voldoende bewegingsvrijheid. Het continu bieden van een hoge kwaliteit van onze producten en service vinden wij belangrijk. Samen met onze klanten bepalen we welke stoffen en ontwerpen passen bij de wensen. Vervolgens maken we een digitaal ontwerp, daarna gaan de medewerkers in onze fabriek aan de slag met de productie. Wij houden toezicht op het proces en de afgesproken levertijd. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, zijn onze prijzen concurrerend.

Accessoires, werkschoenen en PBM’s

Naast werkkleding beschikken wij ook over een groot assortiment aan accessoires, zoals petten, mutsen, handschoenen, brillen en gehoorbescherming. Daarnaast leveren wij werkschoenen van diverse merken, waaronder Bata, Grisport en Redbrick, en PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen). Onze kleding en schoenen zijn EU-gecertificeerd en voldoen aan alle wettelijke normen en eisen.

Lees ook onze veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.