Kwaliteit van Spider Werkkleding

Bij Spider Werkkleding bent u aan het juiste adres op het gebied van alle soorten en maten bedrijfs- en werkkleding. Wij bieden u daarnaast een groot assortiment werk- veiligheidsschoenen en werk- veiligheidslaarzen aan. Ook voor alle PBM`s (persoonlijke beschermings middelen) kunt u bij ons terecht. Al onze kleding en schoeisel is EU-gecertifieerd en voldoet dan ook aan alle wettijke normen en eisen. Onze kleding ontwikkelen en produceren we zelf waardoor we daadwerkelijk alle concurrentie aan kunnen gaan met alle Nederlandse, Duitse en Belgische bedrijven.

 

We bieden een zeer breed assortiment werkkleding aan. U kunt bij ons terecht voor medische kleding tot kleding voor uw bouwbedrijf. Talrijke modellen van werkbroeken, (Amerikaanse) overalls, korte broeken, polo’s, shirts, (weerbestendige) jassen en nog veel meer. Onze kleding en schoenen staan bekend als comfortabel, stevig, een grote bewegingsvrijheid en vooral een betaalbare prijs!

 

Bijna al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen hierdoor snel worden geleverd. Doordat wij de beschikking hebben over een eigen textieldrukkerij en borduuratelier kunnen wij uw desbetreffende kleding voorzien van uw bedrijfslogo en/of tekst in meerdere technieken zoals transferdruk, zeefdruk of borduren. U haalt zo een maximaal effect uit uw bedrijfsprofilering. Met de kleding van Spider Werkkleding laat u een verzorgde indruk achter, het is uw bedrijfsreclame!

 

De kracht van Spider Werkkleding is het ontzorgen van u als klant over uw bedrijfskleding. Wij komen vrijblijvend bij u langs en maken voor u een passende proefset van de kleding die u wenst met logo bedrukt of geborduurd. U heeft daarnaast bij ons geen bijkomende kosten zoals transferkosten of opstartkosten wanneer u als nieuwe klant bij ons besteld. Doordat wij onze eigen kleding zelf ontwikkelen en produceren bent u verzekerd van kwaliteit. Onze kleding is door ons zelf getest en in gebruik genomen zodat wij voor 100% achter onze eigen producten staan!

 

Bent u nieuwsgierig wat wij u te bieden hebben , kijk verder op onze website en neem contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u en komen geheel vrijblijvend bij u langs.

Kracht

Doordat wij onze eigen kleding zelf ontwikkelen en produceren bent u verzekerd van kwaliteit. Alle kleding is getest en gecertificeerd.

Service

De service van Spider Werkkleding is het ontzorgen van u als klant over uw bedrijfskleding. Wij komen vrijblijvend bij u langs!

Voordelig & Mooi

Onze kleding en schoenen staan bekend als comfortabel, stevig, een grote bewegingsvrijheid en vooral een betaalbare prijs!