Maatwerk

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit van onze unieke bedrijfs- en werkkleding. Uniek, omdat we onze klanten maatwerk kunnen bieden en ze  eindeloos veel mogelijkheden hebben in stoffen, kleuren, maatvoering, bedrukking en borduren. In de fabriek van Spider Werkkleding werkt een team van specialisten aan het ontwerpen, realiseren, bedrukken en borduren van de kleding die we samen hebben ontworpen. Het is voor ons en onze opdrachtgevers bovendien prettig om het gehele proces in eigen beheer te hebben en houden. Vanaf het moment van het ontwerpen van werkkleding tot aan de levering.

Van broeken tot veiligheidskleding

Bij het samenstellen van het assortiment hebben wij rekening gehouden met de behoeftes van onze klanten. Inmiddels beschikken wij daardoor over een groot aanbod aan kleding. Wij ontwerpen en realiseren, bedrukken en borduren onder andere werkbroeken, overalls, t-shirts, polo’s, vesten, jassen en promotiekleding. Ook brandvertragende kleding, diepvrieskleding, antistatische- en veiligheidskleding is opgenomen in ons assortiment. Onze maatwerk kleding heeft een goede pasvorm, omdat wij het belangrijk vinden dat het draagcomfort prettig is.

Onze service is ook maatwerk

De wensen van onze klanten staan bij Spider Werkkleding centraal en wij zien goede service als een belangrijk onderdeel van het proces. Wij komen altijd naar opdrachtgevers toe, denken mee over passende oplossingen en voordat er besteld wordt ontvang je een digitaal ontwerp. Het is mogelijk om stoffen en pasvorm vooraf uit te proberen.

Lees hier meer over Spider Werkkleding.